Aanmelden webinar

Evidence informed werken aan de schoolontwikkeling

Het jaarplan is af. Hoe monitoren we de ontwikkeling?

Het jaarplan is een belangrijk richtinggevend document voor de schoolontwikkeling voor het komende jaar. Maar hoe houd je goed zicht op deze ontwikkeling? Werk je hierbij evidence informed of is de besluitvorming eigenlijk vooral gebaseerd op intuïtie? Welk inzicht heb je nodig om de kans op een succesvolle realisatie van je speerpunten te vergroten?

In dit webinar:

 • Waarom is de data die scholen nu gebruiken om hun beleidskeuzes op te baseren slechts ten dele effectief?
 • Op welke manier kun je als schoolleider of bestuurder systematisch de juiste data verzamelen om de voortgang van de onderwijskwaliteit te monitoren?
 • Op welke manier kun je ouders betrekken, zodat ook hun waardevolle inzichten gebruikt kunnen worden bij de schoolontwikkeling?
Datum en tijd:

dinsdag 27 juni 2023 van 09.30 – 10.30 uur.

Of je nu directeur of schoolbestuurder bent, dit gratis webinar geeft je een verfrissende nieuwe kijk op het monitoren van de onderwijskwaliteit! Ook is er ruimte voor het stellen van vragen en delen van ervaringen met de andere deelnemers.

Aanmelden voor het webinar

  Gastheren:

  peter-de-vries-ouderbetrokkenheid-rond-300x300px

  Peter de Vries
  Hij is al ruim twintig jaar een expert op het gebied van ouderbetrokkenheid en ontwikkelde o.a. het concept “Ouderbetrokkenheid 3.0”. Als buitenpromovendus doet hij momenteel onderzoek naar ouderbetrokkenheid aan de Rijksuniversiteit Groningen. Met zijn wetenschappelijke achtergrond en jarenlange ervaring in de praktijk, speelde hij als pionier, en nu nog, een belangrijke rol bij het ontwikkelen van de methodiek en het platform Zinus.

  zinus_profielfoto_henry-hennipman_150x150px

  Henry Hennipman
  Hij is een ervaren ondernemer met uitgebreide kennis en expertise op het gebied van communicatie, innovatie en technologie. Meer dan 5 jaar geleden richtte hij Zinus op vanuit de diepe wens een waardevolle bijdrage te kunnen leveren aan de ontwikkeling van het onderwijs. Inmiddels heeft bij binnen de onderwijssector een reputatie opgebouwd als betrouwbare en deskundige adviseur die scholen ondersteunt bij het verbeteren van de onderwijskwaliteit.