Makkelijk en snel

Zinus maakt de communicatie met ouders efficiënt

zinus_communicatie-met-ouders_schoolapp_communicatie-app

Communicatie-app

De kracht van Zinus. Als leerkracht kunt u via de app berichten versturen via elk kanaal dat gekoppeld is. Bericht typen, foto toevoegen, kanaal kiezen en klaar. Zo beheert u zelfs de schoolwebsite en de TV-schermen in de school met uw smartphone. Van de app is ook een webversie beschikbaar. Wat werkt voor u het makkelijkst?

zinus_communicatie-met-ouders_schoolapp_dynamische-schoolkalenders

Dynamische schoolkalenders

Ouders van nu zijn druk. Hun uitdaging is elke dag; Hoe krijg ik al die activiteiten goed georganiseerd? Met de Zinus-app helpt u uw ouders een goede ouder te laten zijn. Met de dynamische schoolkalenders hebben ouders alle belangrijke informatie altijd bij de hand. Een app die ook daadwerkelijk gebruikt wordt dus. Dat is toch het meest effectief?

zinus_communicatie-met-ouders_schoolapp_digitale-nieuwsbrieven

Digitale nieuwsbrieven

Niet alle informatie is geschikt om even te appen. Of misschien gebruiken sommige ouders de app niet. Geen probleem. Het e-magazine houdt elke ouder alsnog op de hoogte. Door de eenvoudige werkwijze en mooie layout de perfecte vervanger van het klassennieuws en weekbrief. Gegarandeerd minder werk.

zinus_communicatie-met-ouders_schoolapp_dashboard-oudercommunicatie

Dashboard oudercommunicatie

Met Zinus heeft u inzicht in de communicatie met ouders. Een dashboard per gebruiker laat zien welke berichten ouders interessant vinden. Zo heeft u direct inzicht in wat wel en wat niet goed werkt. Directeuren en bestuurders hebben hun eigen dashboard en kunnen zo gemakkelijk reageren en sturen.

zinus_communicatie-met-ouders_schoolapp_avg-administratie

Digitale AVG-administratie

Het Zinus-platform is een gesloten omgeving en ingericht volgens de laatste privacyrichtlijnen. Dus AVG proof. Het platform ondersteunt een te verantwoorden proces vanaf opt-in tot en met het ‘recht om vergeten te worden’. Een privacy administratie geeft een overzicht van  de toestemmingsverklaringen van ouders.

zinus_communicatie-met-ouders_schoolapp_berichten-op-tv-schermen

Berichten op TV-schermen

TV-schermen in de school kunnen ouders snel informeren over aankomende evenementen. Berichten die u in de app schrijft kunt u met één klik ook op de schermen plaatsen. Zelfs inclusief foto. Zo laat u gemakkelijk iets zien van de dynamiek in de school. De koppeling maakt het beheer een fluitje van een cent, omdat elke leerkracht gemakkelijk berichten kan plaatsen.

zinus_communicatie-met-ouders_schoolapp_websitebeheer-met-de-app

Websitebeheer met de App

Wij bouwen schoolwebsites op maat, volledig geïntegreerd met het Zinus-platform. Het bijwerken van de website is met Zinus zeer eenvoudig en kan ook via de app. Net een nieuwe website en toch Zinus gebruiken? Dat kan, vraag naar de mogelijkheden.

zinus_specialisten_henry

Gebruik Zinus gratis

Op welke manier kan Zinus uw oudercommunicatie verbeteren? Maak gratis gebruik van Zinus en ervaar waarom de tevredenheid van onze gebruikers zo hoog is.